Letošní zima byla super, ale krátká. Stihli jsme pořádat pouze dva jednodenní zájezdy pro milovníky hor, ten třetí kvůli teplému počasí se nepovedlo realizovat. Ale i tak to stálo za to. Hlavně ten první zájezd, Janské Lázně a okolí Černé hory, ten se vydařil. Počasí super, to znamená nebe blankytně modré, sluníčko, větřík jen tak zlehounka pofukoval a nadílka sněhu byla veliká. Zima jak má být, sníh jako na objednávku. Kupodivu i v běžeckých stopách moc vyznavačů tohoto krásného sportu nebylo, což nám skutečně nevadilo. A když se sejde skvělá parta, tak pak to nemá chybu. Myslíme i na sjezdaře, v okolí Černé hory bylo upraveno několik sjezdovek s perfektní sněhovou pokrývkou .Tuto sobotu jsme si užili jak se patří.

Zato druhý výlet do Krkonoš už byl z hlediska počasí, účasti  a kvality sněhu o poznání horší. Na Benecku byla mlha, mraky se váleli po kopcích, vál nepříjemný  vítr a i deštěm jsme byli počastováni vládcem hor. Nu což, byli jsme tam, nedalo se nic dělat. . Navzdory nepříznivému počasí jsme běžky nasadili a vyrazili do bílé stopy. Naplánovanou trasu jsme trochu zkrátili, pobyt v horské chatě prodloužili. Ale i tak byla tato akce svým způsoben krásná.

Děkujeme všem lidičkám se sportovním duchem, že s námi jdou do akce a těšíme se na další ročníky těchto vyhlášených a oblíbených zájezdů .